Salg af kød
Startside Dyrlægekontrol Slagtning Bestil

 

    

Salg af kød

Oksekød

På Godthåbsgård har vi solgt oksekød af høj kvalitet uden fordyrende mellemled. Men eftersom der ikke længere er kødkvægsproduktion her, gør vi heller ikke noget aktivt for at sælge. Vi vil dog fortsat være i stand til at indgå aftaler med "gamle kunder", idet vi har et par kontakter, hvor vi kan købe dyr til slagtning. Det vil være begrænset, hvornår det kan finde sted - men klik på "bestil" herunder og læs om den praktiske fremgangsmåde. Når du har udfyldt bestillingsformularen, vil du blive kontaktet, når vi har samlet nogle stykker, så det passer med, at vi kan aftage et helt dyr eller måske to. Kødet sælges normalt i portioner på 1/4 dyr, hvilket normalt svarer til ca. 65 kg. kød.

Kødet pakkes med mærkesedler og er lige til at lægge i fryseren. Dog kan der være nogle stege, der skal deles en ekstra gang, ligesom det hakkede kød skal deles ud i mindre portioner.

Pris for kødet er kr. 60,- incl. moms pr. kg.

 

Øvrige oksekødsprodukter

I perioder sælger vi også oksekødsgrillpølser, leverpostej, hakket kød i 10 kg.s portioner. Send en mail og spørg, såfremt du er interesseret i noget af dette.

Dyrlægekontrol Slagtning Bestil

Besøgstæller